Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break
01.10.2024 10:50

Zapoj se a vyhrej ETB Lost Origin!

⭐️ POKÉMON GROUP BREAK #38 ⭐️
 

Tento Pokémon Group Break si zahrajeme o tři ETB z oblíbeného setu Lost Origin ze série Sword & Shield. A jak to už znáte, nikdo neodejde s prázdnou pokud se zapojíš, automaticky získáváš balíček Twilight Masquerade, který pro tebe na livestreamu otevřeme!


Co je tedy ve hře?

⭐️ Tři hlavní ceny Elite Trainer Box Lost Origin!


⭐️ Navíc každý zúčastněný sběratel vyhrává 1x balíček Twilight Masquerade tažený z booster boxu

⚠ Jedinou podmínkou účasti je mít v době, kdy končí soutěž, tj. 31.10.2024 v 18:00, Gold Pokémon předplatné, případně Gold Ultra předplatné. Živé vysílání pak proběhne na našem YouTube kanále PokeHall stejný den, tedy ve čtvrtek 31.10.2024 ve 20:00!

✅ Gold předplatné vám vydrží na měsíc a přináší spoustu dalších výhod na tržišti jako je služba Ochrana nakupujícího zdarma atd. ⚠ Pro nákup Gold předplatného je potřeba být zaregistrovaný na tržišti a následně stačí kliknout na "MÁM ZÁJEM" v sekci Group Break a zakoupit Gold předplatné. 🙂 Všechny Twilight Masquerade balíčky budou otevřeny na livestreamu a zaslány výhercům. Hlavní ceny budou náhodně vylosovány mezi všemi předplatiteli a také zaslány výhercum. Proto vás prosíme, abyste si zkontrolovali, zda máte vyplněné údaje na profilu, abychom věděli, kam výhru zaslat.


populární nabídky