Tržiště Sběratelé Novinky Group Break Box Break
20.10.2021 16:50

Kdy vychází Pokémon TCG Live?

Společnost Pokémon odhalila další fázi svého aktualizovaného digitálního zážitku pro Pokémon TCG s novou aplikací Pokémon TCG Live.

 

TCG Live bude novější a aktualizovanou verzí hry Pokémon Trading Card Game Online, která byla poprvé spuštěna v květnu 2012. Bude obsahovat častější aktualizace, vylepšené vizuální prvky a zaměření na novější obsah.

 

Tato hra bude zdarma a nabídne několik způsobů odemykání obsahu, včetně dalšího používání digitálních kódů, které se nacházejí ve fyzických produktech Pokémon TCG, a nových variant měny ve hře, kredity a krystaly. Obchodování ve hře ale nebude k dispozici.



 

Hráči budou také moci přenést téměř veškerý svůj obsah TCGO na TCG Live při spuštění, přičemž všechny karty od Sun a Moon Lost Thunder budou možné hrát hned. Společnost TPC potvrdila, že nová aplikace bude podporovat také rozšířený formát, přičemž v budoucích aktualizacích budou k dispozici všechny karty Black and White Series a další.

 

Spolu s odhalením vyjádřila společnost TPC své plány brzy uspořádat uzavřený beta test v Kanadě s otevřenou beta sadou, která by měla být globálně spuštěna někdy v průběhu tohoto roku. Ale bude to jen pro PC a Max. Vzhledem k tomu, že informace TCG Live byly poprvé nalezeny na zadní straně nadcházejících produktů Fusion Strike, znamená to, že otevřená beta verze bude pravděpodobně spuštěna kolem 12. listopadu nebo dříve, tedy v době, kdy se nová sada spustí.

Zdroj: https://dotesports.com/news/when-does-pokemon-tcg-live-release


populární nabídky